Hajime cup i Varberg 6/4

Samtidigt som Isac och Noa åkte på Europacup i Italien så åkte vi med ett stort gäng till Varberg där några skulle tävla för första gången. Totalt 16 st tävlingssugna Nationalare med föräldrar tog plats i Varbergs Idrottshall.

Åtta barn från Nivå 1 var på sin första judotävling. Alla var på gott humör och gjorde sitt bästa. Några matchvinster, många fina kast och flera fasthållningar bjöd våra U9 deltagare på. När vi efter prisutdelningen summerade deras första tävling så var alla överens om att vi vill göra detta fler gånger. Killarna och tjejerna från Nivå 2 har lite mer tävlingsvana och visade upp fin judo. Många medaljer kom med hem till Halmstad.

Dagens coacher hade en riktigt rolig dag i Varberg och ser fram emot att åka på fler tävlingar med detta gäng.
/Olle Anton, Karin, Thore, Pål