Budo Nord Cup 2018

Budo Nord Cup är en tävling som 2018 hade lockat deltagare från tolv länder. JK National ställde upp med fyra killar och tre tjejer. Bäst gick det för Vincent Karagiannis som bärgade guldmedaljen i H21-90 kg. Vincent inledde dagen bra med att besegra Nils Mattsson från Stockholm, i den inofficella finalen ställdes Vincent mot Pavel Avendniy från Finland. Även den matchen avslutades innan full tid eftersom Vincent kastade honom på ett rungande ippon. En väl genomförd tävling av Vincent som har Nordiska mästerskapen och svenska mästerskapen kvar innan säsongen kan summeras. De övriga Nationalarna presterade väldigt bra Judo men har klivit upp i nya åldersklasser eller är nya i Judon, Matchvinster blev det för Engla Larsson och Rebecca Sandberg. Isac Larsson, Caesar Rohaly, Jonatan Lingmerth och Hanna Wassenius gör bra matcher, visar på utveckling i sin Judo men har inte marginalerna på sin sida. Efter tävlingen genomförde Nationalarna 4 stycken träningspass och Fick även sällskap av nästa generation som var med och tränade både fredag och lördag.

 

M21-90
1. Vincent KARAGIANNIS Jk national/SWE
2. Pavel AVEDENIY Finnish judo association/FIN
3. Nils MATTSSON Stockholms JK/SWE