Copenhagen open 2018

Copenhagen open hade lockat nära 600 deltagare från ett tiotal länder där till och med Georgien hade ett team på plats. Engla Larsson tävlade i Flickor under 15 -40 kg. Denna klass bestod av 11 tjejer från 6 olika länder Engla fick gå 5 matcher i gruppen, Engla vinner samtliga matcher på ippon och lyckas ta poäng på 5 olika kasttekniker! Hon tar sig som gruppetta vidare till semifinal där Jennifer Reino från staffanstorp blir för svår och Engla belönas med en Bronsmedalj. EN mycket fin tävling av Engla som fick gå hela 6 matcher.

Caesar Rohaly tävlar i pojkar under 18 år -66kg. han ställdes i första matchen mot en Georg som visade sig vara starkare än Ceasar idag. I återkvalet lyckades Caesar slå Norrmannen Brunvatne innan svensken Spibey visade sig vara för svår idag.

Leo Rand i Pojkar under 18 i 73 kg, öppnade riktigt bra mot dansken Fjellvidt, Leo vinner på ett mycket övertygande sätt, i nästa omgång blir Söderberg för svår och i återkvalet var tysken Lippke starkare idag.

Bra insatser från de tre tävlanden från JK National idag.

/Jörgen Larsson

WU15-40 (11)
1. Vilda BACKLUND IKVM/
2. Jennifer REINO Staffanstorps Judoklubb/
3. Engla LARSSON JK National/
3. Klara ROSENKVIST Judoklubben Mitani/