Bremen master 24-25 mars 2018

På lördagen gick U18 klasserna med Leo , Jonathan och Caesar . Först ut var Caesar som möte en belgare men hamnade i fasthållning efter 2 minuter. Belgaren vann ytterligare 2 matcher, men det räckte inte för att Caesar skulle få återkval.

Näste man ut var Leo som blev kastad 2 gånger på wazari av en tjeck. Även tjecken vann två matcher till, men de räckte inte till återkval för Leo.

Sen var det Jonathan. Han startade kanon höll på att kasta i början men hamnade till slut i fasthållning.  Återigen vann motståndaren 2 matcher vilket inte heller räckte till återkval .

På söndagen var det dax för Noa , Isac och Vincent. Isac var först ut och mötte en tysk i första matchen som han kastade på 2 st wazari o vann. I andra matchen mötte han en fransman och blev desvärre kastad på ippon, och sen var hans dag över .

Noa möte också en tysk i första och blev kastad på wazari början av matchen, men kom tillbaka och kvitterade tysken med en wazari.  Längre in i matchen fick Noa in ett halslås och segrade. I andra matchen mötte han en fransman som han höll på att kasta flera gånger, men blev till slut kontrad och kastad på ippon, och sen var dagen slut för honom med.

Vincent möte en tysk som han kastade på wazari i början matchen, men tysken kom tillbaka och vann på 2 wazari, och sen var dagen över även för Vincent.

Trots allt kämpade grabbarna väl och gjorde bra matcher.

På måndagen och tisdagen var det träningsläger med 800 deltagare och 2 pass om dagen.
De har krigat på bra och kört alla bytena så coacherna är mycket nöjda.

/Conny o Ferenc
nöjda coacher

RESULTAT U21

RESULTAT U18