Staffanstorp Judo Open och Skåneserien

I helgen var det tävling i Staffanstorp och på lördagen var det fyra som ställde upp, Leo i U18 -73 Jonathan i  U18 -81 samt Caesar i U15 och U18 -60. Leo startade och han gick 3 matcher,  vann en och förlorade 2 men fajtades bra. Jonatan gick 3 matcher förlorade alla men fajtades tappert. Caesar började med U18 och gick två matcher som han förlorade. På em var det dags för U15 och där gick det bättre, han vann 2 matcher och gick till semifinal.  Där förlorade han en tajt match och slutade där med som bronsmedaljör. Emil Bris tävlade i H -90, han gick tre matcher vann en och förlorade två och slutade som trea i sin klass.

/Coach Ferenc Rohaly

 

På söndagen var det Skåneserien, en tävling för de som inte tävlat så mycket.

National kom dit med 12 förväntansfulla tävlande och fyra coacher. Dagen inleddes med en inmarsch som var lika pampig som ett mästerskap. Sen drog tävlingen igång.

Alla kämpade och hade roligt. Bäst gick det för Frej Gaudens som vann guld efter flera fina kast och fasthållningar. Silver blev det till Jacob Vulovic och Tina Jiwad. Bronsmedaljer fick Loka Thornberg, Melina Wiktorsson, Gusten Hyll, Arvid Håkansson, Gustav Boden, Tim Jiwad, Fabian Jönsson, Rasmus Strömstedt och Elin Sanell.

/Coacher Karin, Evelina, Olle och Pål