Fyra Guld till JK National i Staffanstorp

Knappt 500 tävlanden från 7 länder hade tagit sig till Staffanstorp för att göra upp om medaljerna och JK National lyckades erövra hela 4 guld och i tillägg till det ytterligare 2 brons. Dagens första guld kom i P18.55 kg där Hannes Berg lyckades vinna samtliga matcher på ippon. Nästa Guldmedaljör blev Vincent Karagiannis i H21-90 kg. Även Vincent lyckades besegra sina motståndare på Ippon, i den första matchen på endast 7 sekunder. Khuder Lotfi som tog Guld i Herrar -66kg. Likt de andra Nationalarna lyckades även Khuder vinna samtliga matcher på Ippon. Dagens fjärde guld kom genom Jörgen Levander i veteranklassen M48-90 kg, Jörgen lyckades vinna samtliga matcher på Ippon och kastar dessutom 5 olika kast, en imponerande bredd av veteranen som varit borta från tävlingsmattan ett antal år. Brons Blev det till Thore Hägglund i H-81 kg, där Thore besegrade klubbkompisen Johannes Lindgren som därmed blev 5:a. Joel Åhlund knep bronset i H-66kg. Caesar Rohaly, Rasmus Strömstedt, Jonatan Lingmerth, Leo Rand och Hanna Wassenius kör en  fin judo får med sig några matchvinster men har inte marginalerna på sin sida.

Dagens Coacher Ferenc, Karin, Jörgen och Conny