Två silver och fyra Brons till JK National i Göteborg

Dagens första silver erövrades av Caesar Rohaly i som gör sin första tävling i -73kg (pojkar -18). Caesar är lite lätt i klassen ännu men det märktes bara i finalen. På vägen mot den kastade han motståndarna och vann tre matcher övertygande. En riktigt bra debut i den nya viktklassen. Silver blev det även för Johannes Lindgren i Herrar -81. Johannes kör en riktigt fin judo och lyckas vinna både i golvarbete och genom kast i sina tre segrar fram till finalen, en välförtjänt silvermedalj för Johannes.

Brons blev det för Engla Larsson som fick kliva upp en viktklass på grund av för få deltagare i sin egen. Engla körde i flickor 15 -52 kg. Engla lyckas trots storleksskillnaden kasta två av sina motståndare och belönas med en Bronsmedalj. Hannes Berg fick även han köra i en större klass än normalt och tog en bronsmedalj i pojkar 18 -60 kg. Hannes kör en fin Judo och lyckas även han vinna två matcher storleken till trots. Även Hanna Wassenius tar brons i flickor 18 +70kg. Hanna utvecklas väldigt snabbt och är verkligen nära ädlare medaljer. Dagens sista bronsmedalj tas av Emil Bris i Herrar -90 kg. Emil kör med ett helt annat självförtroende och kastar några riktigt fina kast på sin väg mot bronset. Emil kör även öppen klass där han tar sig till Semifinal efter två fina segrar men slutar på en femteplats.

Wilmer Holmberg var även han med och debuterade på den här nivån. Wilmer är ung och går orädd upp på mattan och krigar. Skall bli skoj att följa honom framåt.

Dagens Coacher Jörgen och Ferenc